Info terapeutisk univers

Velkommen til et info terapeutisk univers! Hvor jeg giver dig mulighed for at arbejde med dig selv og dit indre fokus, hvis du giver dig selv 100% adgang til din egen forandring.

Det indre fokus er det ultimative at opnå for at skabe forandring i vores liv. Alt for mange kører på autopilot og når aldrig at give sig selv opmærksomhed og på den måde styrke det indre fokus. -Og når vi kører på autopilot går tingene tit for hurtigt, og når det går for hurtigt sker der tit fejl, og når vi laver fejl slår vi tit os selv i hovedet og giver os selv en masse negative og uhensigtsmæssige tanker og følelser. -Og bagefter giver andre skylden for vores egne dumdristigheder og så kan vi gå og bekymre os “om det var godt nok”, “tog jeg det rigtige valg”, “det er nok også bare mig den er gal med”..?.?

Meeeen… 
Her vil jeg give dig en masse redskaber til at ændre dine tanke mønstre, så du slipper for unødvendige bekymringer og kan leve dit liv som det skal leves. Nemlig uden bekymringer. Bekymringer er faktisk årsagen til de fleste livsstilssygdomme som angst, stress & depression, og hvis du slipper af med de fleste bekymringer i din hverdag, og lære at ændre dine tankemønstre, så vil jeg love dig at du kan få et fantastisk og dejligt bekymringsfrit liv hvor du kan trives, lige meget om du har mange penge på kontoen, det rigtige tøj på eller den rigtige bil. DU kan ændre dine tanker i dag og skabe din egen virkelighed med glæde, positivitet og nærvær i dit liv.

Glæde og taknemmelighed er de to følelser der skaber et sundt, godt & rigt liv, så det er disse følelser vi skal have trænet for at opnå vores mål med et bekymringsfrit liv. -Og det er nemlig træning, for ligesom du går i fitness for at gøre din krop og dine muskler stærke, så skal du også træne dine tanker til at skabe de gode og dejlige følelser. For tanker skaber følelser og de gode følelser kommer ikke bare af sig selv hvis man har svært ved at finde dem.

der er mange måder at træne sit indre fokus på, og jeg vil gerne vise dig nogle af dem alt afhængigt af hvad der passer til lige netop til dig. 

Lad os komme igang med træningen af dit indre fokus!