Om

Rasmus Smed (Stifter af Simplyrart.dk)

Mit navn er Rasmus Smed og jeg har startet simplyrart.dk for at hjælpe andre af med deres udfordringer på en nem og effektiv måde, og til at skabe et bedre og mere bevidst liv hvor det er dig der tager styringen. Jeg mener ikke at man som terapeut kan få indsigt i klientens udfordring eller problemstilling, og derefter behandle denne, uden at mennesket bliver betragtet som en helhed af fysiske, psykiske og sociale faktorer i et samspil. Derfor bruger jeg flere forskellige hypnose teknikker i terapien og har en holistisk tilgang i min praksis. Min ambition er klart at være din guide til velvære!

Jeg er uddannet sikkerhedsvagt med speciale i konflikthåndtering mellem parter og har senere arbejdet som pædagogmedhjælper på en specialuddannelse for udadreagerende unge, og børn med autisme, ADHD, angst, depression, misbrug af alkohol & stoffer, skizofreni & andre psykiske udfordringer. 

Jeg er uddannet & certificeret hypnotisør af Jan Tegner Christensen ved Extra Care Hypnoseskole. www.extracarehypnose.dk

Jeg er uddannet & NGH certificeret Hypnoterapeut