Om

Simplyrart blev stiftet i 2018 og startede ud med at vise kunst på billedmediet instagram. Det udviklede sig til at blive en mere informations orienteret side om tankerne bag kunsten, da jeg selv kæmpede med angst i en længere periode, og derved brugte kunsten til at udtrykke mig. I 2019 restaurerede jeg et kolonihavehus beliggende i Slagelse, som atelier og der hvor kunsten kunne udfolde sig fra. Da jeg senere blev bevidst om at jeg ville hjælpe andre med at slippe for angsten, byggede jeg min klinik på adressen og har uddannet mig til hypnotisør & hypnoterapeut.

Rasmus Smed (Stifter af Simplyrart.dk)

Mit navn er Rasmus Smed og jeg har startet simplyrart.dk for at hjælpe andre af med deres udfordringer på en nem og effektiv måde, og til at skabe et bedre og mere bevidst liv hvor det er dig der tager styringen. Jeg mener ikke at man som terapeut kan få indsigt i klientens udfordring eller problemstilling, og derefter behandle denne, uden at mennesket bliver betragtet som en helhed af fysiske, psykiske og sociale faktorer i et samspil. Derfor bruger jeg flere forskellige hypnose teknikker i terapien og har en holistisk tilgang i min praksis. Min ambition er klart at være din guide til velvære!

Jeg er uddannet sikkerhedsvagt med speciale i konflikthåndtering mellem parter og har senere arbejdet som pædagogmedhjælper på en specialuddannelse for udadreagerende unge, og børn med autisme, ADHD, angst, depression, misbrug af alkohol & stoffer, skizofreni & andre psykiske udfordringer. 

Jeg er uddannet & certificeret hypnotisør af Jan Tegner Christensen ved Extra Care Hypnoseskole. www.extracarehypnose.dk

Jeg er uddannet & NGH certificeret Hypnoterapeut