Akupressur ring

En akupressur ring stammer fra den kinesiske medicin historie, hvor afbalancering af kroppen sker gennem aktive energipunkter. Disse energi punkter findes overalt på kroppen og særligt de steder hvor man er mest følsom. På hver finger løber der flere meridianer som har forbindelse ind til kroppen og organerne. Ved at rulle akupressur ringen frem og tilbage -op og ned af fingeren skabes der nogle små tryk på de forskellige punkter og derved afbalancerer kroppen og dets indre organer. 

Akupressur ringen er lavet så de små spidser aktiverer meridianerne når den rulles ind over fingeren og rammer de forskellige punkter. Den er nem at have med i lommen og god til hurtig selvbehandling hvor end du befinder dig.

Ringen anvendes også i den danske psykiatri for både børn og voksne og bruges som en afledning ved tankemylder eller angst. Den skaber en indre ro da hjernen sanser fingrene og derved stimulere afslapning og nærvær til kroppen. Den fremmer koncentrationsevnen og øger dermed også indlæringen. Ringen er let at have med rundt i lommen og kan tages i brug ved en hver lejlighed hvor det kræves at man sidder stille men hvor man er motorisk urolig og bare har lyst til at rejse sig. ved f.eks. et møde, forelæsning eller i skolen.

One thought on “Akupressur ring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *